ثبت نام ترم زمستان تربیت معلم روخوانی و روانخوانی قرآن کریم آغاز شد

تربیت معلم روانخوانی برای زم

ثبت نام ترم زمستان تربیت معلم روخوانی و روانخوانی قرآن کریم در آموزشگاه تخصصی قرآن هدی آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی، ثبت نام ترم زمستان تربیت معلم روخوانی و روانخوانی  قرآن کریم در آموزشگاه تخصصی قرآن هدی زیر نظر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها آغاز شد.

این دوره به صورت حضوری مجازی برگزار می‌شود و فراگیرانی که این دوره را با موفقیت بگذرانند، مدرک رسمی از سازمان تبلیغات دریافت می‌کنند.

مهلت ثبت نام در این دوره تا 20 آذر است و کلاس‌های دوره از اوایل دی 1402 روزهای زوج ساعت 8 تا 12 تشکیل می‌شود.

هزینه این دوره 450 هزار تومان است و از جمله شرایط شرکت در این دوره، قبولی در آزمون‌های شفاهی قرآ« کریم، مفاهیم سطح یک و آزمون‌های کتبی ازکتاب «تحسین التلاوه» و کتاب «روخوانی و روانخوانی» نوشته آقای علی قاسمی  است.

علاقه مندان جهت شرکت در این دوره می‌توانند با شماره تلفن‌های ۰۹۱۹۱۹۸۶۳۵۶ – ۰۲۵۳۲۹۰۳۴۰۸ تماس بگیرند.

آدرس کانال آموزشگاه قرآن هدی به نشانی https://eitaa.com/joinchat/4229038132C157ae776a7 در پیام رسان ایتا فعال است.