گفتگویی درباره غزه

گفتگویی درباره غزه با ارائه دو موضوع «مادرانگی در فلسطین» و «روایت زنانه از جنگ به افق غزه» در پژوهشکده زن و خانواده برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی،  نشست علمی «گفتگویی درباره غزه» از سوی پژوهشکده زن و خانواده برگزار می‌شود.

این نشست صبح روز سه شنبه 9 آبان ساعت 10:30 در سالن جلسات طبقه 6 پژوهشکده زن و خانواده واقع در بلوار الغدیر، کوچه 10، پلاک 5 تشکیل می‌شود.

در این نشست، خانم زهرا داورپناه عضو هیئت علمی پژوهشکده زن و خانواده به تبیین موضوع «مادرانگی در فلسطین» می‌پردازد.

خانم فهیمه زارع عضو هیئت علمی پژوهشکده زن و خانواده از دیگر سخنرانان این نشست با موضوع «روایت زنانه از جنگ به افق غزه» است.

برگزاری این نشست به صورت مجازی فراهم شده و علاقه مندان می توانند از طریق پیوند http://live.wfrc.ac.ir در این نشست شرکت کنند.