درخشش طلبه جامعه‌الزهرا(س) در پویش «فلسطین ما» جشنواره فیلم مردمی عمار

پویش فلسطین ما

سرکار خانم شریفی، کسب رتبه برگزیده خانم وحدتی طلبه سطح ۳ و از فعالان رسانه ای جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها را در پویش سراسری «فلسطین ما» جشنواره فیلم مردمی عمار تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم معصومه وحدتی طلبه سطح ۳ رشته تعلیم و تربیت و از فعالان رسانه ای جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به همراه فرزند خود، نازنین زهرا سادات موسوی در پویش سراسری «فلسطین ما» جشنواره فیلم مردمی عمار حائز رتبه برتر شدند.

امسال، بخش «فیلم ما» چهاردهمین جشنواره مردمی فیلم عمار با محوریت «روایت همبستگی با مردم فلسطین» برگزار شد که سرکار خانم وحدتی در بخش «نماهنگ شعرخوانی» با ارسال اثر «فلسطین کلید رمز ظهور» به عنوان برگزیده انتخاب شد.

سرکار خانم معصومه شریفی معاون تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با ارسال پیامی، درخشش این بانوی طلبه سطح سه را در عرصه رسانه تبریک گفت و ضمن تجلیل از تلاش‌های تحسین‌برانگیز این بانوی فعال و تأثیرگذار، توفیقات روزافزن را برای ایشان از درگاه ایزد منان مسئلت داشت.