انتصاب «رئیس مرکز اسناد جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها»

عرب خزائلی

سرکار خانم عرب خزائلی به عنوان «رئیس مرکز اسناد جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها» منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم صدیقه شاکری معاون پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با صدور حکمی، سرکار خانم ملیحه عرب خزائلی را به سمت «رئیس مرکز اسناد جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها» منصوب کرد.

در این حکم آمده است:

«امید است با استعانت از خدای مهربان و توسل به حضرات معصومین علیهم‌السلام، در انجام وظایف محوله بر اساس ابلاغیه شرح وظایف مرکز اسناد و پیشبرد اهداف مجموعه موفق و سربلند باشید.

از خدای متعال توفیقات روزافزون شما را در مسیر اهداف اسلام عزیز، انقلاب شکوهمند اسلامی و اهداف ترسیم شده جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها خواستارم.

صدیقه شاکری

معاون پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها».

مرکز اسناد جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به منظور ساماندهی اسناد رسمی این مؤسسه علمی حوزوی راه اندازی شده است.