تمدید مهلت ثبت نام در دوره های تخصصی تربیت کارشناس پاسخگوی مسائل فقهی و اعتقادی

تمدید-تبليغ-فراخوان-1402

مهلت ثبت نام در دوره های تخصصی تربیت کارشناس پاسخگو در مسائل فقهی و اعتقادی تا 25 مهر تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی، دوره های تخصصی تربیت کارشناس پاسخگو در مسائل فقهی و اعتقادی از سوی مرکز پاسخگویی به سؤالات دینی جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می شود.

متن اطلاعیه بدین شرح است:

با عنایات حضرت حق و توجهات خاصه حضرت ولی عصر(عجّل الله فرجه الشریف) مرکز پاسخگوئی به سؤالات دینی جامعه الزهرا (سلام الله علیها) در نظر دارد طبق سنوات گذشته، دوره­­ های تربیت کارشناس پاسخگویی به سؤالات دینی را در مباحث فقهی و اعتقادی برگزار نماید.

این دوره ­های کاربردی ـ تخصصی به صورت کارگاهی با حضور اساتید مجرب برگزار می­ گردد. در این راستا از واجدین شرایط، جهت  شرکت در این دوره ها دعوت به عمل می آید.

شرایط عمومی:

۱- اعتقاد و التزام عملی به نظام مقدس جمهوری اسلامی و ولایت فقیه

۲- سلامت جسمی و روحی

۳- ارائه رضایتنامه پدر یا همسر، جهت شرکت در دوره تا پایان آن

۴- سکونت در قم همراه با خانواده

۵- مقیّد بودن به شئونات طلبگی

۶- التزام به رعایت ضوابط و قوانین دوره

۷- داشتن فرصت کافی جهت شرکت منظم در دوره و انجام فعالیت­ های علمی محوّله

۸- دارا بودن حداکثر سن ۴۵ سال

تبصره: شرط سنّی در موارد خاص، به تشیخص کارگروه قابل تغییر می­ باشد.

۹- قبولی در مصاحبه علمی

شرایط اختصاصی:
برای داوطلبین شرکت در دوره ­های فقه ، دارا بودن مدرک سطح ۳ یا ۴ در رشته فقه و اصول یا رشته تبلیغ با گرایش حج  و برای داوطلبین شرکت در دوره­ های اعتقادی، دارا بودن مدرک سطح۳ یا ۴ در رشته­ های کلام و فلسفه اسلامی (تمام گرایش­ ها)

تبصره ۱) فارغ­ التحصیلان مقاطع ارشد و دکتری از دانشگاه ­های باقرالعلوم و امام صادق (علیهما السلام) در رشته­ های همخوان (فقه، کلام وفلسفه)، با ارائه مدرک تحصیلی و ریزنمرات می­ توانند در این دوره­ ­ها شرکت نمایند.

تبصره ۲) شرکت داوطلبانی که در حال تدوین پایان­ نامه هستند در این دوره ها بلامانع می‌باشد.

تبصره ۳) شرکت خواهران معینه با سابقه ۲ بار تشرف جهت حضور در دوره فقه بلامانع است.

تبصره ۴) شرکت خواهران مبلغه با سابقه پاسخگویی فقهی در مراکز معتبر با ارائه گواهی­نامه از مراکز مربوطه بلامانع می باشد.

امتیازات دوره:

۱- اعطای گواهی اتمام دوره، پس از گذراندن دوره با موفقیت

۲- معرفی به مراکز پاسخگویی به سؤالات در صورت تأیید شورای علمی؛ از جمله حرم مطهر امام رضا(ع)، حرم مطهر حضرت معصومه(س)، مسجد مقدس جمکران، دفتر مقام معظم رهبری (دام ظله العالی) و مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی

نحوه ثبت نام:

طلاب و فارغ ­التحصیلان جامعه الزهرا (سلام الله علیها) با مراجعه به سامانه  http://pasokh.jz.ac.ir ورود با نام کاربری (کدملی) و کلمه عبور (کدتحصیلی)

دانشجویان و طلاب خارج از جامعه الزهرا (سلام الله علیها) از طریق لینک  pasokhbesoalat.form  فرم مربوطه را دریافت و پس از تکمیل اطلاعات، آن را به آدرس ایمیل porsesh@jz.ac.ir ارسال نمایند.

تذکر:

مصاحبه در مرکز پاسخگویی به سؤالات دینی جامعه الزهرا (سلام الله علیها) انجام می شود و زمان آن متعاقبا اعلام خواهد شد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۳۲۱۱۲۴۵۵ از ساعت ۸ تا ۱۴ تماس بگیرید.

دریافت فرم ثبت نام