حضور کاروان همپای قافله۷ در وادی السلام نجف

وادی السلام3

اعضای کاروان همپای قافله 7 جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در آخرین روز حضور در نجف اشرف، قبور شهدا و علمای وادی السلام را زیارت کردند.

به گزارش روابط عمومی، اعضای کاروان همپای قافله 7 جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در پنجمین روز سفر معنوی اربعین حسینی به زیارت قبور وادی السلام رفتند.

زائران حسینی مزار حضرت هود علیه‌السلام و حضرت صالح علیه‌السلام را زیارت کردند و در ادامه، به زیارت مزار آیت الله العظمی قاضی طباطبایی تبریزی رفتند.

مزار شهید والامقام محمد هادی ذوالفقاری نیز در وادی السلام قرار دارد که مورد زیارت زائران حسینی قرار گرفت که در این مکان، حجت‌الاسلام والمسلمین بنکدار درباره بقاع متبرکه وادی السلام توضیحاتی ارائه داد و در ادامه، وصیت نامه شهید ذوالفقاری را قرائت کرد و اعضای کاروان را به نگاه ویژه به سیره، تفکر و تعقل در اوصاف و وصایای شهدا دعوت کرد.

بانوان طلبه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها بر سر مزار شهدا و علمای آرمیده در وادی السلام حاضر شدند و فاتحه ای قرائت کردند.