تشریح ویژه برنامه های اداره امور خانواده در سالروز ازدواج حضرت علی و حضرت زهرا

ازدواج

ویژه برنامه های اداره امور خانواده در سالروز ازدواج حضرت علی و حضرت زهرا علیهماالسلام تشریح شد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم طالبیان در گفتگو با واحد خبر با اشاره به برگزاری کارگاه مهارتی روابط زوجین همزمان با سالروز ازدواج حضرت علی و حضرت زهرا علیهماالسلام ویژه  60  نفر از طلاب جاری متاهل و معقوده سال 1401 و 1402 ساکن استان قم به همراه همسرانشان گفت: در این کارگاه که روز چهارشنبه31 خرداد ماه در جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار شد، حجت الاسلام والمسلمین عشقی با ارائه راهکارهای مناسب برای داشتن زندگی خوب به مسائلی همچون کنترل زبان، توجه و احترام به شخصیت طرفین، عدم قضاوت همسر در رفتار، گفتار، افکار و احساسات او اشاره کرد و گفت: سبک زندگی مشترک بین زن و مرد پس از ازدواج باید اصلاح شود و به عبارتی با زندگی نباید ساخت. بلکه باید آن را ساخت.

مشاور خانواده با بیان اهمیت شناخت تفاوت های بین زن و مرد اظهار داشت: 127 مورد تفاوت بین زن و مرد در خلقیات، روحیات، جنسیت و مسائل عاطفی وجود دارد که عدم شناخت اینها از سوی زوجین باعث بروز تنش در خانواده های می شود.

در ادامه این کارگاه مسابقه فرهنگی بین حاضران برگزار شد و به برگزیدگان جوایزی اهدا شد.

ارائه مشاوره رایگان به طلاب متاهل و معقوده سال 1401 و 1402 جاری با همکاری مرکز مشاوره در راستای تحکیم و تعالی خانواده و دستیابی به تشکیل خانواده، ارسال پیام تبریک به طلاب متاهل و معقوده سال 1401 و 1402، اعطای کارت هدیه به یک نو عروس و داماد از طلاب جامعه الزهرا سلا م الله علیها که در سالروز ازدواج حضرت علی علیه السلام و حضرت زهرا علیهاالسلام عقد کردند، اعطای کمک هزینه سفر مشهد مقدس به قید قرعه به 4 زوج جهت آغاز زندگی مشترک از دیگر برنامه های  اداره امور خانواده در سالروز ازدواج حضرت علی و حضرت زهرا علیهماالسلام بود.