پذیرش بدون آزمون دانشجو در دانشکده هدی

دانشکده هدی-پذیرش

دانشکده هدی وابسته به جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها در سال تحصیلی 98-97 بدون آزمون، دانشجوی کارشناسی می‌پذیرد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، دانشکده الهیات و معارف اسلامی هدی وابسته به جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها در سال تحصیلی 98-1397 از بین بانوان متقاضی تحصیل در مقطع کارشناسی، بدون آزمون دانشجو می‌پذیرد.

علاقه‌مندان می‌توانند در هر یک از رشته‌های کارشناسی «روانشناسی»، «علوم قرآن و حدیث»، «فقه و مبانی حقوق اسلامی»، «فلسفه و حکمت اسلامی» و «فلسفه و عرفان اسلامی» ثبت نام کنند.

متقاضیان تحصیل در این دانشکده حداکثر تا تاریخ 25 مردادماه 97 فرصت دارند به سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org مراجعه و طبق مندرجات دفترچه راهنمای پذیرش دانشجوی بدون آزمون اقدام کنند.

در جریان این پذیرش، برای حافظان کل قرآن کریم، خانواده طلاب و ایثارگران و همچنین دانشجویان برتر هر ترم تخفیفات ویژه شهریه در نظر گرفته شده است.