برگزاری دوره «غدیرشناسی و پاسخگویی به شبهات» در کانون طلاب استان یزد

طلاب یزد

دوره «غدیرشناسی و پاسخگویی به شبهات» با حضور جمعی از طلاب کانون استان یزد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، دوره «غدیرشناسی و پاسخگویی به شبهات» از سوی کانون طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در استان یزد و به همکاری اداره انجمن‌ها و تشکل‌های فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها ویژه طلاب کانون استان یزد برگزار شد.

در این دوره، طلاب و مبلغان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و حوزه‌های علمیه  شهر یزد حضور داشتند و حجت‌الاسلام‌والمسلمین جواد ابوالقاسمی کارشناس شبکه ولایت، داستان غدیر و اتفاقات مسیر مکه تا غدیر را به صورت مستند و متقن تبیین کرد.

در ادامه، خطبه غدیر قرائت و شرح داده شد و مهمترین محورها و نکات خطبه غدیر مورد تبیین قرار گرفت؛ همچنین استاد به بیان نحوه پاسخگویی به مهمترین شبهات و اصول مناظره پرداخت. در پایان دوره، شبهات مربوط به غدیر بیان و پاسخ داده شد.

این دوره به مدت دو روز در آستان مقدس حضرت امامزاده جعفر علیه‌السلام و مجتمع فرهنگی کربلا برگزار شد.