از سوی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها؛

«سرپرست دانشکده الهیات و معارف اسلامی هدی» منصوب شد

دانشکده هدی

جناب آقای دکتر گرامی به عنوان «سرپرست دانشکده الهیات و معارف اسلامی هدی وابسته به جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها» منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم سیده زهره برقعی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با صدور حکمی، جناب آقای دکتر غلامحسین گرامی را به عنوان «سرپرست دانشکده الهیات و معارف اسلامی هدی وابسته به جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها» منصوب کرد.

در بخشی از این حکم، طراحی، برنامه‌ریزی، سیاست‌گذاری و تحول اساسی در نظام آموزشی و پژوهشی دانشکده هدی با تکیه بر اسناد بالادستی و مأموریت‌های کلان، جهت‌دهی برنامه‌های علمی متناسب و هماهنگ با رویکرد اسلامی انسانی، اهتمام جدی به رشد و تعالی تربیتی و فرهنگی دانشجویان، عنایت ویژه به توسعه رشته‌ها و مقاطع تحصیلی موجود، بهبود و تقویت زیرساخت‌ها و همچنین چابک‌سازی سیستم اداری و منابع انسانی به عنوان اولویت‌های مورد انتظار اشاره شده است.

همچنین در این حکم از خدمات و تلاش‌های ارزشمند حجت‌الاسلام‌والمسلمین انصاری که پیش از این، تصدی این مسئولیت را به عهده داشت، قدردانی شد.