با حضور مدیر جامعه الزهرا(س)؛

آیین تقدیر از فارغ التحصیلان نیمسال اول 1401 سطح دو جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌شود

آیین تقدیر از فارغ التحصیلان سطح دو

آیین تقدیر از فارغ التحصیلان سطح دو جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها با حضور سرکار خانم برقعی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، آیین تقدیر از طلاب فارغ التحصیل عمومی(سطح دو) در بخش‌های نیمه وقت، تمام وقت، بین الملل، غیرحضوری و مجازی ساکن قم روز پنجشنبه 11 اسفند ساعت 9 تا 12 در سالن اجتماعات طبقه همکف ساختمان شهید بهشتی(ره) برگزار می‌شود.

در این برنامه که با حضور سرکار خانم سیده زهره برقعی، مدیر جامعه الزهرا سلام الله علیها و جمعی از مدیران مدارس و مراکز برگزار می‌شود، تعداد 79 نفر از طلاب فارغ التحصیل سطح 2 در نیمسال اول سال 1401- 1402 مورد تجلیل قرار می‌گیرند.

در این مراسم هدایایی به رسم یادبود به فارغ التحصیلان شرکت کننده در مراسم تقدیم می‌شود؛ همچنین مهد کودک آماده پذیرایی فرزندانِ زیر شش سال طلاب است.