بازدید معاون فرهنگی تبلیغی از اداره آموزش‌های مهارتی فرهنگی

بازدید حجت الاسلام تهرانی از اداره مهارتی

حجت‌الاسلام‌والمسلمین تهرانی از اداره آموزش‌های مهارتی فرهنگی و کلاس‌ها و کارگاه‌های آموزشی این اداره بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسین تهرانی به همراه هیئت همراه از کلاس‌ها و کارگاه‌های آموزشی برگزار شده در اداره آموزش‌های مهارتی فرهنگی بازدید کردند.

سرکار خانم قاسمی زادیان رئیس اداره آموزش‌های مهارتی فرهنگی در این بازدید، روند فعالیت‌های این اداره را تشریح کرد و به معرفی کارگاه‌ها و کلاس‌های آموزشی برگزار شده در تابستان پرداخت.

در این بازید، مشکلات و مسائل موجود در اداره مورد بررسی قرار گرفت و راهکارهایی برای برخی مسائل بیان شد.

معاون فرهنگی تبلیغی در پایان این بازدید از تلاش‌های ارزنده کارشناسان این مجموعه جهت برگزاری 34 دوره آموزشی در ایام تابستان و ثبت نام بیش از 570 نفر در این دوره‌ها و نیز اساتید محترم این کلاس ها قدردانی کرد.