رئیس اداره خدمات، رفاه و سلامت طلاب جامعه‌الزهرا (س) اعلام کرد:

شرایط دریافت هدیه ازدواج از سوی مرکز خدمات حوزه‌های علمیه

مرکز خدمات حوزه های علمیه 2

شرایط دریافت هدیه ازدواج طلاب از سوی مرکز خدمات حوزه‌های علمیه اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم زهرا احسانی در گفتگو با واحد خبر، اظهار کرد: در راستای توصیه‌های مقام معظم رهبری مدظله العالی در اهمیت ازدواج و تشکیل خانواده، مرکز خدمات حوزه‌های علمیه اقدام به پرداخت هدیه ازدواج می‌نماید.

رئیس اداره خدمات، رفاه و سلامت طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، شرایط دریافت هدیه ازدواج از سوی مرکز خدمات حوزه‌های علمیه را به شرح ذیل اعلام کرد:

1- دارا بودن پرونده فعال در مرکز خدمات حوزه‌های علمیه؛

2- طلبه بودن در زمان ثبت رسمی عقد ازدواج؛

3-  ثبت تأهل در سامانه سخای مرکز خدمات در مهلت مقرر یکساله از زمان عقد؛

4-  غیرشاغل بودن طلبه؛

احسانی افزود: طلاب حضوری که تا کنون موفق به تشکیل پرونده مرکز خدمات نشده‌اند، می‌توانند از طریق لینک https://service.csis.ir/Account/Login برای تشکیل پرونده اقدام کنند.

وی بیان داشت: تأهل طلاب متاهل همزمان با تشکیل پرونده ثبت خواهد شد؛ همچنین عدم ثبت تأهل در سامانه سخا موجب محرومیت از این هدیه خواهد شد.

رئیس اداره خدمات، رفاه و سلامت طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها خاطرنشان کرد: جهت کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان مرکز خدمات به شماره 31200-025 و یا اداره رفاه و سلامت طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با شماره تلفن 0232112155 تماس بگیرید.