طی حکمی از سوی مدیر جامعه‌الزهرا(س)؛

«مسئول کانون جهاد تبیین ویژه خانواده شهدا» منصوب شد

انتصاب

سرکار خانم مریم اسماعیلی طی حکمی از سوی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به سمت «مسئول کانون جهاد تبیین ویژه خانواده شهدا» منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم سیده زهره برقعی طی حکمی خانم مریم اسماعیلی را به سمت «مسئول کانون جهاد تبیین ویژه خانواده شهدا» منصوب کرد.

این حکم در راستای اهداف و برنامه های کمیته امور بانوان کنگره ملی شهدای استان قم و عمل به منویات مقام معظم رهبری مدظله العالی در بحث جهاد تبیین صادر شده است.

در این حکم، بر لزوم تدوین و ارائه برنامه ها مطالب طرح رهروان حضرت زینب سلام‌الله‌علیها با محوریت جهاد تبیین، جذب و بکارگیری طلاب و مبلغان توانمند برای ارتباط با جامعه هدف، بسترسازی برای ایجاد ارتباط مؤثر با مادران، همسران، خواهران و دختران شهدا و ایثارگران مطابق مصوبات و تصمیمات متخذه در کمیته جهاد تبیین تأکید شده است.