اعلام اسامی جدید مدارس علمیه جامعه‌الزهرا(س)

جامعه الزهرا

مدارس علمیه جامعه‌الزهرا علیهاالسلام به نام‌های «صالحات»، «بیّنات»، «طیّبات»، «فائزات» و «مشکات» مزین شدند.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، طی جلسه‌ای با حضور سرکار خانم رهبرپور و سرکار خانم فتح‌الله‌زاده نمایندگان مدارس علمیه و مراکز تخصصی، سرکار خانم احسانی رئیس اداره هماهنگی مجتمع آموزشی امام رضا علیه‌السلام، جناب آقای سعید شایان‌پور مدیر کل دفتر برنامه‌ریزی و ارزیابی و حجت‌الاسلام‌والمسلمین هادی اندیشه مدیر کل روابط عمومی و بین‌الملل، نامگذاری جدید برای مدارس علمیه مطرح شد.

طرح اسامی پیشنهادی مدارس علمیه از سوی اداره هماهنگی مجتمع امام رضا علیه‌السلام ارائه شد و طی جلساتی به تصویب رسید.

بر اساس مصوبات این جلسه، مدرسه علمیه تمام‌وقت روزانه به مدرسه علمیه «صالحات»، مدرسه علمیه تمام‌وقت خوابگاهی به مدرسه علمیه «بیّنات»، مدرسه علمیه نیمه‌وقت صبح به مدرسه علمیه «طیّبات»، مدرسه علمیه نیمه‌وقت عصر به مدرسه علمیه «فائزات» و مدرسه علمیه غیرایرانی به مدرسه علمیه «مشکات» مزین شدند.

علاوه بر پنج مدرسه علمیه یاد شده، مدرسه علمیه استعدادهای برتر نیز از سال گذشته در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام راه‌اندازی شد که از همان زمان تأسیس، مدرسه علمیه «کوثر» نام گرفت.