همزمان با آغاز سال تحصیلی؛

نخستین جلسه درس اخلاق اساتید جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌شود

درس اخلاق اساتید

نخستین جلسه درس اخلاق اساتید جامعه‌الزهرا(س) و جلسه پرس و پاسخ مسائل اعتقادی تربیتی با حضور بانو مجتهده گل گیری برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، نخستین جلسه درس اخلاق اساتید جامعه‌الزهرا علیهاالسلام همزمان با آغاز سال تحصیلی 98-97 با سخنرانی بانو مجتهده گل گیری برگزار می‌شود.

نخستین جلسه درس اخلاق اساتید طبق روال ترم های گذشته، روز یکشنبه ساعت 10 تا 11 در آمفی تئاتر ساختمان شهید بهشتی (ره) برگزار تشکیل می‌شود.

در این جلسه، بانو مجتهده گل گیری به ادامه مباحث ترم گذشته در خصوص خطبه قاصعه می‌پردازد؛ همچنین جلسه پرسش و پاسخ اعتقادی –تربیتی با حضور ایشان از ساعت 11 تا 12 برگزار می‌شود.

بر اساس این گزارش، بانو مجتهده گل گیری به صورت یک هفته در میان، در جلسه درس اخلاق اساتید حضور خواهد داشت و پس از آن، موضوعات اعتقادی تربیتی مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.