نشست صمیمی مدیر جامعه الزهرا با اساتید و کادر علمی

مدیر محترم جامعه الزهراء تحول اساسی در مجموعه های علمی را محصول فعالیت اساتید آنها دانست

امروز پنج شنبه بیست و هفتم آبان ماه، نشستی صمیمی با حضور مدیر جامعه الزهراء و اساتید و کادر علمی این موسسه علمی حوزوی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جامعه الزهراء سلام الله علیها صبح روز پنج شنبه بیست و هفتم آبان ماه، نشستی صمیمی با حضور مدیر جامعه الزهراء، اساتید و کادر علمی این موسسه علمی- حوزوی برگزار شد. در این دیدار سرکار خانم برقعی عنوان داشت: عامل تحولهای بنیادین و سازنده در جامعه الزهراء و هر مجموعه علمی، اساتید هستند. در این نشست دکتر سیده زهره برقعی ضمن بیان گزیده ای از عملکردهای انجام شده و برنامه های در دست اقدام، نظرات اساتید را جویا شد.

در پایان، برخی اساتید ضمن بیان نکاتی در راستای ارتقاء وضعیت علمی جامعه الزهراء سلام الله علیها، توجه به آموزش تربیت محور و تشکیل جلسات هم اندیشی را مورد تأکید قرار دادند.