بازدید آیت‌الله حسینی بوشهری از غرفه جامعه‌الزهرا(س) در نمایشگاه دستاوردهای علمی مراکز حوزوی

بازدید آیت‌الله حسینی بوشهری از غرفه جامعه‌الزهرا(س) 8

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه در بازدید از نمایشگاه دستاوردهای علمی مراکز تخصصی حوزوی، جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها را مجموعه ای پرخیر و برکت عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی، آیت‌الله سیدهاشم حسینی بوشهری، دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه و رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با حضور در نمایشگاه دستاوردهای علمی واحدهای تخصصی حوزوی از غرفه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها بازدید کرد.

خانم ریحانه حقانی معاون پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به ارائه گزارشی از فعالیت‌های علمی تربیتی به ویژه تلاش‌های پژوهشی جامعه الزهرا پرداخت.

وی در ادامه تعدادی از آثار و عملکردهای پژوهشی از جمله برخی رساله‌های علمی سطح چهار و پایان نامه‌های سطح سه را معرفی کرد.

آیت‌الله حسینی بوشهری در این بازدید، جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها را مجموعه‌ای پرخیر و برکت خواند و برای توفیقات روزافزودن این مجموعه علمی حوزوی آرزوی موفقیت کرد.