اعلام نتایج مسابقه کتابخوانی «احکام کارمندی و اداری»

مسابقه احکام کارمندی

مدیر آموزش و ارزشیابی کارکنان از اعلام نتایج مسابقه کتابخوانی «احکام کارمندی و اداری» ویژه کارمندان جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) در سامانه آموزش و ارزشیابی کارکنان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، سیدمحمدحسن حسینی یزدی، مدیر آموزش و ارزشیابی کارکنان روز پنجشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: مسابقه کتابخوانی «احکام کارمندی و اداری» با حضور 250 نفر از کارمندان جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) به صورت مجازی و آنلاین برگزار شد.

مدیر آموزش و ارزشیابی کارکنان جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) اظهار داشت: این مسابقه برگرفته از کتاب «احکام کارمندی و اداری» نوشته «علیرضا کیقبادی» بود که احکام و ضوابط فقهی و شرعی مربوط به کار کردن در ادارات دولتی را مطابق با فتاوای 10 تن از مجتهدان و مراجع تقلید معاصر بیان کرده است.

حسینی یزدی تصریح کرد: شرکت‌کنندگان در این مسابقه می‌توانند جهت مشاهده امتیاز کسب شده در این آزمون به نشانی http://tms.jz.ac.ir مراجعه کنند.

وی یادآور شد: کارمندان جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) متناسب با نمره کسب شده در این آزمون از امتیازات آموزشی بهره‌مند می‌شوند.