از سوی اداره دانش آموختگان جامعه الزهرا (س)؛

دوره معرفتی مجازی «خدا با ما است» برگزار می‌شود

دوره خدا با ما است

دوره معرفتی مجازی «خدا با ما است» با حضور استاد نیلچی زاده ویژه دانش آموختگان جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، دوره معرفتی مجازی «خدا با ما است» با محوریت بحث توکل از سوی اداره دانش آموختگان جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

این دوره به مدت 4 جلسه روزهای سه شنبه ساعت 10 تا 11 به صورت آنلاین تشکیل می‌شود و نخستین جلسه این دوره روز سه شنبه 31 فروردین است.

سرکار خانم نیلچی زاده ، از اساتید حوزه و دانشگاه و کارشناس برنامه سمت خدا، آموزش این دوره را به عهده دارد.

علاقه‌مندان به شرکت در دوره معرفتی مجازی «خدا با ما است» می‌توانند از طریق پیوند http://online.jz.ac.ir/my_god و نرم افزار Adobe Connect با وارد کردن نام و نام خانوادگی خود به صورت مهمان وارد شوند.

علاقه‌مندان جهت اطلاع از جزئیات برنامه یا درصورت بروز مشکل احتمالی در اتصال به کلاس می‌توانند با شناسه کاربری@vafa_danesh  در پیام‌رسان ایتا در ارتباط باشند و یا با شماره تلفن 02532112437 تماس بگیرند.