دفاع از پایان‌نامه «جایگاه امیرالمؤمنین علیه‌السلام در گزیده‌ای از آثار ادبی غیرشیعیان»

اطلاعیه دفاع با موضوع جایگاه امیرالمومنین علیه السلام در گزیده ای از آثار ادبی غیرشیعیان یکشنبه 22فروردین ساعت 10

جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه با موضوع «جایگاه امیرالمؤمنین علیه‌السلام در گزیده‌ای از آثار ادبی غیرشیعیان» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه رشته ادبیات عرب با موضوع «جایگاه امیرالمؤمنین علیه‌السلام در گزیده‌ای از آثار ادبی غیرشیعیان» با ارائه خانم رقیه نستوه برگزار می‌شود.

سرکار خانم عالیه سادات واصلی، استاد راهنمای این پایان‌نامه است و حجت‌الاسلام والمسلمین داود فائزی نسب، داوری این پایان‌نامه را به عهده دارد.

این جلسه دفاعیه، روز یکشنبه 22 فروردین ساعت 10 در سالن دفاعیه طبقه سوم ساختمان شهید قدوسی(ره) برگزار می‌شود.