حجت‌الاسلام والمسلمین دیانی در جلسه هم‌افزایی با مدیر مرکز برنامه‌ریزی و نظارت جامعه‌الزهرا(س):

بیشتر بودجه جامعه‌الزهرا(س) باید صرف امور آموزش بانوان طلبه شود

حجت الاسلام و المسلمین دیانی

حجت‌الاسلام والمسلمین دیانی با بیان اینکه بیشتر بودجه جامعه الزهرا علیهاالسلام باید صرف امور آموزش بانوان طلبه شود، گفت: مهم‌ترین هدف و وظیفه جامعه الزهرا علیهاالسلام، تربیت بانوان طلبه در تراز انقلاب اسلامی است و همه ما باید در این مسیر گام برداریم.

به گزارش روابط عمومی، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد دیانی در جلسه هم افزایی با مدیر و کارکنان مرکز برنامه ریزی و نظارت جامعه الزهرا علیهاالسلام عنوان کرد: برنامه‌ریزی در یک نهاد به معنای سرعت دادن به امور، کاهش هزینه‌های مازاد و کیفیت‌بخشی بر نتایج است.

سرپرست جامعه الزهرا علیهاالسلام با اشاره به اینکه یکی از موضوعات جامعه الزهرا علیهاالسلام بحث فرایندها است، تصریح کرد: ساختار و سازمان نفرات جامعه الزهرا علیهاالسلام باید با نظرخواهی و توجیه عمومی تنظیم و ابلاغ شود.

وی همچنین بر احترام به نظر کارکنان و مدیران، تواضع در رفتار و گفتار و پرهیز از بوروکراسی اداری تأکید کرد و افزود: ما باید از توان نیروهای باتجربه به ویژه بانوان در قسمت‌های تصمیم‌گیر و تصمیم‌ساز جامعه الزهرا علیهاالسلام استفاده کنیم.