دفاع از رساله علمی «بررسی تحلیل و نقد مبانی و آراء نظریه‌پردازان اخلاق جنسیتی بر اساس آموزه‌های اسلامی»

اطلاعیه دفاعیه سطح 4باموضوع بررسی تحلیل و نقد مبانی و آراء نظریه پردازان اخلاق جنسیتی براساس آموزه های اسلامی 20اسفند 99ساعت 9

جلسه دفاع از رساله علمی سطح چهار با موضوع «بررسی تحلیل و نقد مبانی و آراء نظریه‌پردازان اخلاق جنسیتی بر اساس آموزه‌های اسلامی» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، جلسه دفاع از رساله علمی سطح چهار رشته فقه و اصول با موضوع «بررسی تحلیل و نقد مبانی و آراء نظریه‌پردازان اخلاق جنسیتی بر اساس آموزه‌های اسلامی» با ارائه خانم مریم مدملی برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین علیزاده، استاد راهنما و سرکار خانم مهدیه سادات مستقیم، استاد مشاور این پایان نامه هستند، همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا آل بویه و حجت‌الاسلام والمسلمین ولی الله هاشم پور، داوری این پایان‌نامه را به عهده دارند.

این جلسه دفاعیه، روز چهارشنبه 20 اسفند ساعت 9 در اتاق جلسات ساختمان اداری آقایان برگزار می‌شود.