با حضور مدیر جامعه الزهرا(س)؛

آیین رونمایی از کتاب آموزشی «شکوفه‌‌ها» برگزار شد

رونمایی از کتاب شکوفه ها 4

نخستین جلد از مجموعه کتاب‌های آموزشی «شکوفه‌‌ها» با رویکرد فرهنگی تربیتی ویژه گروه سنی سه سال با حضور مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی، آیین رونمایی از کتاب آموزشی «شکوفه‌‌ها» ویژه گروه سنی سه سال با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمحمود مدنی، مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام و خانم فاطمه ازناوی، مدیر مهد کودک شکوفه‌های بهار در جلسه شورای مدیران جامعه الزهرا  علیهاالسلام برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین مدنی در این مراسم عنوان کرد: باتوجه به اینکه کتاب حاضر، حاصل تلاش همکاران مهد کودک شکوفه‌های بهار است؛ امیدواریم به زودی شاهد انتشار مجلدهای بعدی باشیم.

خانم ازناوی با اشاره به چاپ نخستین جلد کتاب «شکوفه‌ها»، اظهار داشت: در سال 1395، مجموعه کتاب‌های آموزشی «شکوفه‌ها» با صرف زمانی بالغ بر هزار نفرساعت توسط جمعی از کارشناسان و مربیان باتجربه مهد کودک شکوفه‌های بهار تهیه و تنظیم شد و طی پنج سال گذشته مورد بازنگری و اصلاح قرار گرفت.

مدیر مهدکودک شکوفه‌های بهار تصریح کرد: مجموعه کتاب‌های آموزشی «شکوفه‌ها» با رویکرد فرهنگی- تربیتی  به صورت  غیرمستقیم  به ارائه محتوای دینی با رویکرد بازی پرداخته است.

وی بیان داشت: نخستین جلد این کتاب ویژه گروه سنی سه سال است که توسط انتشارات جامعه الزهرا علیهاالسلام در پنج هزار نسخه به چاپ رسیده و وارد بازار شده است.

ازناوی یادآور شد: جلد دوم و سوم این مجموعه کتاب ویژه گروه‌های سنی چهار سال و دو جلد آخر ویژه گروه سنی پنج سال هستند که در نوبت چاپ قرار گرفتند.

وی در پایان از تلاش کارکنان مهد و حمایت‌های مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام در تولید و چاپ این کتاب‌ها قدردانی کرد.