از سوی معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا(س) و با همکاری موسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی؛

دوره آموزش «معارف انقلاب اسلامی» برگزار می‌شود

دوره آموزشی معارف انقلاب اسلامی

دوره آموزش «معارف انقلاب اسلامی» ویژه بانوان طلبه و اعضای انجمن‌های علمی پژوهشی جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، دوره آموزش «معارف انقلاب اسلامی (آشنایی با اندیشه‌های آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای)» از سوی معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام و با همکاری موسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی برگزار می‌شود.

این دوره ویژه بانوان طلبه و اعضای انجمن‌های علمی پژوهشی جامعه الزهرا علیهاالسلام و دارای مزایایی است که از جمله می‌توان به متن محور و مباحثه محور بودن، 320 ساعت مباحثه و کارگاه جمع بندی، برگزاری کارگاه تحلیل بیانات روز رهبر معظم انقلاب مدظله العالی و ارائه گواهینامه اشاره کرد.

سرفصل‌های این دوره آموزشی شامل مبانی قرآنی انقلاب اسلامی، ابعاد سیاسی اجتمانی زندگانی ائمه اطهار علیهم‌السلام، اصول فکری و عملی امام خمینی و رهبر معظم انقلاب مدظله العالی و ولایت فقیه/ زن و خانواده/ اقتصاد می‌شوند.

مهلت ثبت نام در این دوره آموزشی تا 30 دی است و علاقه مندان جهت ثبت نام می‌توانند در گروه معارف اسلامی به نشانی https://eitaa.com/joinchat/2689925213Cc806e06903 در پیام رسان ایتا عضو شوند.