از سوی معاونت پژوهش جامعه الزهرا (س) اعلام شد؛

تمدید مهلت ثبت نام در دوره‌های «تربیت مترجم» تا اول بهمن

طرح تربیت مترجم

ثبت نام دوره‌های «تربیت مترجم زبان‌های اردو، اسپانیایی و ترکی استانبولی» ویژه بانوان طلبه فارغ‌التحصیل یا مشغول به تحصیل واجد شرایط تا اول بهمن تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی، با توجه به اهمیت و ضرورت ترجمه و بکارگیری آن در تبلیغ معارف دین به جهان اسلام، برگزاری دوره‌‌های «تربیت مترجم» از سوی معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام در دستور کار قرار گرفت.

طرح «تربیت مترجم» از سال ۱۳۹۷ در جامعه الزهرا علیهاالسلام اجرا شد و 27 بانوی طلبه در دو دوره تربیت مترجم انگلیسی و عربی شرکت کردند.

هم اکنون دومین فراخوان دوره‌‌های تربیت مترجم با برگزاری سه دوره تربیت مترجم زبان‌های اسپانیایی، اردو و ترکی استانبولی ویژه بانوان طلبه فارغ التحصیل و یا مشغول به تحصیل در دستور کار قرار گرفته که مهلت ثبت نام در این دوره‌ها تا اول بهمن تمدید شده است.

متقاضیان در صورت احراز شرایط لازم می‌توانند فرم ثبت نام در هر دوره را تکمیل کرده و به پست الکترونیکی به نشانی omourpajohesh@jz.ac.ir ارسال کنند؛ زمان برگزاری دوره‌ها در صورت رسیدن به حد نصاب متعاقبا اعلام می‌شود.

دانلود فرم ثبت‌نام دوره تربیت مترجم زبان اسپانيایی (ورد)

دانلود فرم ثبت‌نام دوره تربیت مترجم زبان اسپانيایی (پی‌دی‌اف)

دانلود فرم ثبت‌نام دوره تربیت مترجم زبان اردو (ورد)

دانلود فرم ثبت‌نام دوره تربیت مترجم زبان اردو (پی‌دی‌اف)