برگزیدگان هفتمین جشنواره بانوامین(ره) تجلیل شدند

تجلیل از برگزیدگان جشنواره بانو امین 4

برگزیدگان هفتمین جشنواره بانوامین(ره) همزمان با آیین بزرگداشت هفته پژوهش در جامعه الزهرا علیهاالسلام مورد تجلیل قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی مراسم اختتامیه هفتمین جشنواره بانو امین روز یکشنبه (23 آذر) همزمان با آیین مجازی بزرگداشت هفته پژوهش از سوی معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام به صورت مجازی و با حضور اندک مسئولان، دست اندرکاران و برگزیدگان جشنواره و رعایت پروتکل های بهداشتی در سالن جلسات مدیریت جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.

در این مراسم که حجت‌الاسلام‌والمسلمین مدنی مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام، خانم حقانی معاون پژوهش، حجت‌الاسلام والمسلمین برزو معاون فرهنگی تبلیغی و جناب آقای محجوبی معاون اداری مالی جامعه الزهرا علیهاالسلام حضور داشتند، برگزیدگان هفتمین جشنواره بانو امین(ره) تجلیل شدند.

در این جشنواره، 139 اثر به دبیرخانه هفتمین جشنواره بانو امین(ره) ارسال شد که در نهایت 6 اثر به عنوان برگزیده انتخاب شدند و صاحبان اثر مورد تجلیل قرار گرفتند.

در بخش پایان نامه‌ها، سرکار خانم فاطمه لطفی، دانش آموخته سطح سه فلسفه  اسلامی با عنوان پایان نامه «تبیین مرگ و حیات از منظر ملاصدرا و علم پزشکی» و سرکار خانم شهین پولادی، دانش آموخته سطح سه تفسیر و علوم قرآن با عنوان پایان نامه «هدایت و تقویت اراده از منظر قرآن کریم و روانشناسی» مورد تجلیل قرار گرفتند.

سرکار خانم زهرا عزیزاللهی، دانش آموخته سطح  چهار فقه و اصول نیز از دیگر پژوهشگران منتخب در بخش پایان نامه با موضوع «بازخوانی احکام مهریه با  تکیه بر ماهیت آن» بود.

در بخش مقاله، سرکار خانم نفیسه طریقت، دانش آموخته سطح سه فقه و اصول با عنوان مقاله «نقد مبانی فقهی جناب صانعی در حوزه مسائل مرتبط با زنان» و سرکار خانم حمیده بهمنش، دانش آموخته سطح سه تفسیر و علوم قرآن با مقاله ای تحت عنوان «شیوه های نقد و تحلیل روایات تفسیری  در  تفسیر تسنیم» تجلیل شدند.

سرکار خانم معصومه زندی، دانش آموخته سطح سه مدرسی ادبیات عرب با ارائه مقاله «تأثیرپذیری دعبل از آیات قرآن  در مدح اهل بیت علیهم‌السلام» به عنوان فعال برتر در این جشنواره معرفی شد.