«مدیر گروه علمی آموزشی مطالعات زن و خانواده» منصوب شد

حاج اسماعیلی

خانم سمیه حاج اسماعیلی کهکی به سمت «مدیر گروه علمی آموزشی مطالعات زن و خانواده» در جامعه الزهرا علیهاالسلام منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم سمیه حاج اسماعیلی کهکی از سوی مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام به سمت «مدیر گروه علمی آموزشی مطالعات زن و خانواده» منصوب شد.

تربیت طلاب و فضلای توانمند و صاحب اندیشه که در دنیای پر شتاب و پر شبهه معاصر، توان تبیین و تبلیغ آموزه‌های بلند وحیانی و ولایی و نیز کاوش، پژوهش، تدریس، تعلیم و مدیریت در این ساحت مهم و حساس را داشته باشند، مرهون مطالعات عمیق برنامه‌ریزی صحیح و اجرای شایسته و مناسب برنامه‌ها است و نقش گروه علمی آموزشی در انجام این مهم نقش بی بدیل و ارزشمند است که امید است در فعال‌سازی و تحول‌بخشی همه ساحت‌های مسئولیت گروه موفق باشید».

در این حکم از زحمات و خدمات ارزنده سرکار خانم زهرا امین مجد که پیش از این، مدیریت گروه را به عهده داشت، قدردانی شد.