در مراسم اختتامیه مجازی «دومین همایش کتاب سال بانوان»؛

فراخوان سومین همایش کتاب سال بانوان اعلام شد

فراخوان سومین همایش کتاب سال بانوان

فراخوان سومین همایش کتاب سال بانوان در مراسم اختتامیه مجازی «دومین همایش کتاب سال بانوان» اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، در مراسم اختتامیه مجازی «دومین همایش کتاب سال بانوان» که روز پنجشنبه 29 آبان با رعایت پروتکل های بهداشتی و تعداد محدود شرکت کنندگان در جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار شد، فراخوان سومین همایش کتاب سال بانوان نیز اعلام شد.

بر اساس این فراخوان، آثار منتشر شده بانوان در عرصه علوم انسانی اسلامی اعم از تألیف، ترجمه و تصحیح، رساله‌های سطح چهار و دکتری بانوان و مقالات علمی پژوهشی بانوان در عرصه علوم انسانی اسلامی که در سال‌های 98 و 99 تألیف و منتشر شده اند، در این همایش پذیرفته می‌شوند.

محور ویژه سومین همایش همچون همایش گذشته، آثار منتشر شده بانوان و آقایان با موضوع زن و خانواده است که در سال‌های 98 و 99 منتشر شده باشد.

پژوهشگران جهت شرکت در این همایش، فرم ثبت نام را از طریق سایت و یا مراجعه حضوری به دبیرخانه همایش واقع در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام دریافت کرده و به همراه دو نسخه از اثر خود به دبیرخانه همایش ارسال کنند.

پژوهشگران می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت همایش به نشانی www.ketabebanovan.ir مراجعه کنند.

مهلت ارسال آثار به سومین همایش کتاب سال بانوان تا پایان اسفند 1399 است.