مدیر مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری عنوان کرد:

برگزاری نشست آنلاین «چگونه از فرزندانمان در فضای مجازی مراقبت کنیم؟»

فضای مجازی

خانم حاجی پور از برگزاری نشست آنلاین با موضوع «چگونه از فرزندانمان در فضای مجازی مراقبت کنیم؟» خبر داد.

به گزارش روابط‌عمومی، خانم صدیقه حاجی‌پور در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: با توجه به اینکه امروز همه آموزش‌های کودکان و نوجوانان از طریق فضای مجازی انجام می‌شود، خطرات و آسیب‌های فضای مجازی بر کسی پوشیده نیست.

مدیر مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری جامعه الزهرا علیهاالسلام افزود: فضاهای مجازی ممکن است آسیب‌های زیادی بر فرزندان ما داشته باشد که والدین باید با این محیط آشنا شوند و از خطرات احتمالی جلوگیری کنند.

حاجی پور تصریح کرد: نشست مجازی با موضوع «چگونه از فرزندانمان در فضای مجازی مراقبت کنیم؟» با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین اصغر اخوی، مدیر مرکز مشاوره جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه آگاهی والدین درباره فضای مجازی برای مراقبت از فرزندان لازم و ضروری است، گفت: در این نشست، آشنایی با آسیب‌های فضای مجازی، تهدیدهای فضای مجازی، تدابیر اندیشیده شده برای مواجهه با فضای مجازی و روش‌های مراقبت از فرزندان مورد تبیین قرار می‌گیرد.

وی گفت: این نشست روز چهارشنبه 28 آبان، ساعت 12:30 تا 13:30 از طریق پیوند https://online1.jz.ac.ir:443/r4f5nt6krk9 به صورت برخط برگزار می‌شود.