اطلاعیه شماره 12 ستاد آموزش از راه دور طلاب حضوری جامعه الزهرا (س)؛

امکان ثبت اعتراض طلاب به سؤالات آزمون از طریق سامانه

ثبت اعتراض به سؤالات آزمون

امکان ثبت اعتراض طلاب حضوری جامعه الزهرا علیهاالسلام به سؤالات از طریق سامانه فراهم شد.

به گزارش روابط عمومی، ستاد از راه دور طلاب حضوری جامعه الزهرا علیهاالسلام در دوازدهمین اطلاعیه خود اعلام کرد: ثبت اعتراض طلاب به سؤالات امتحانات و آزمون‌های میان نیمسال با همکاری مرکز آموزش مجازی، سامانه ای شده است.

بر اساسا این اطلاعیه، طلاب  می‌توانند با ورود به صفحه اختصاصی هر درس،  ضمن شرکت در نظرسنجی، اعتراض خود را ثبت کنند.

مهلت ثبت اعتراض به سوالات هر آزمون، یک هفته است و طلاب می‌توانند بعد از اتمام آزمون، از ساعت 20 آن روز تا ساعت 10صبح پنجشنبه بعد، نسبت به ثبت اعتراض اقدام کنند.

هر طلبه در هر درس، فقط یک بار فرصت ثبت اعتراض داشته و لازم است تمام سؤالات مورد اعتراض هر درس را در قالب یک درخواست ارسال کند.

با توجه به اهمیت پشتیبانی فنّی و محتوایی آزمون‌ها برای ستاد آموزش از راه دور ورسیدگی به مشکلات آن، این امکان برای طلاب فراهم شده است و به اعتراضاتی که فقط در این سامانه ثبت شود، رسیدگی می‌شود.

شیوه ثبت اعتراض به سؤالات امتحانات