سومین جشنواره سراسری قرآن و عترت برگزار می‌شود

سومین جشنواره سراسری قرآن و عترت

سومین جشنواره سراسری قرآن و عترت ویژه همسر و فرزندان طلاب علوم دینی و طلاب خواهر حوزه‌های علمیه به همت دبیرخانه قرآن و عترت معاونت خانواده و امور فرهنگی مرکز خدمات حوزه‌های علمیه برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، سومین جشنواره سراسری قرآن و عترت ویژه همسر و فرزندان طلاب علوم دینی و طلاب خواهر حوزه‌های علمیه با همکاری مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه برادران و خواهران، جامعه المصطفی العالمیه، حرم مطهر حضرت معصومه(س)، سازمان اوقاف و امور خیریه و سازمان تبلیغات اسلامی برگزار می‌شود.

این جشنواره در رشته‌های حفظ، قرائت، مفاهیم، اذان، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه در تاریخ 15 بهمن مصادف با میلاد حضرت زهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

متقاضیان می‌توانند برای ثبت‌نام از تاریخ 16 مهرتا 10 آبان  به «سامانه سخا/ خانواده و امور فرهنگی/ بخش مسابقات قرآن» (ویژه همسر و فرزندان طلاب برادرو طلاب خواهر) و سایت جامعه‌المصطفی (ویژه طلاب غیر ایرانی) مراجعه نمایند.

لینک منابع به صورت pdf و فایل های صوتی بعداز اتمام زمان ثبت نام ارسال خواهد شد.‌

مشاهده آیین‌نامه سومین جشنواره سراسری قرآن و عترت