با حضور نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی؛

مراسم راه‌اندازی «مرکز بسیج اساتید و نخبگان خواهر حوزه علمیه» برگزار می‌شود

مرکز بسیج اساتید - Copy

مراسم راه‌اندازی «مرکز بسیج اساتید و نخبگان خواهر حوزه علمیه» و معرفی مسئول بسیج اساتید خواهر استان قم با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین حاجی صادقی در جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، در آستانه هفته دفاع مقدس و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی، مراسم راه‌اندازی «مرکز بسیج اساتید و نخبگان خواهر حوزه علمیه» و معارفه فرمانده بسیج اساتید و نخبگان خواهران طلبه استان قم در جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

در این مراسم که علما و فضلای حوزه های علمیه، مسئولان استانی و کشوری و مدیران جامعه الزهرا علیهاالسلام حضور دارند، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالله حاجی صادقی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمود مدنی مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام به سخنرانی می‌پردازند.

این مراسم روز پنجشنبه 27 شهریور ساعت 11 در تالار بیداری اسلامی جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.