برگزیدگان مسابقه «انوار کرامت» ویژه فرزندان کارمندان و طلاب جامعه الزهرا معرفی شدند

اعلام برگزیدگان انوار کراکت

برگزیدگان مسابقه «انوار کرامت» ویژه فرزندان کارمندان و طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام معرفی شدند

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم داودالموسوی، مدیر اداره کل امور فرهنگی جامعه الزهرا علیها السلام ضمن تسلیت ایام عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام، از اعلام نتایج مسابقه «انوار کرامت» خبر داد.

وی گفت: این مسابقه در دهه کرامت و ایام میلاد باسعادت حضرت معصومه و امام رضا علیهما‌السلام به همت اداره کل امور فرهنگی ویژه کارمندان جامعه الزهرا  علیها السلام و فرزندان ایشان و فرزندان خواهران طلبه از 3 تا 31 تیرماه برگزار شد. همچنین آزمون این مسابقه در تاریخ 1 تا 3 مرداد ماه به صورت آنلاین برگزار شد که به دلیل درخواست مکرر شرکت‌کنندگان تا 9 مرداد ماه تمدید شد.

داودالموسوی افزود:  تعداد 998  نفر در این مسابقات شرکت کردند که براساس کسب امتیاز و قرعه کشی جوایزی به برگزیدگان اهدا می‌شود.

جهت مشاهده لیست اسامی برگزیدگان مسابقه انوار کرامت ویژه فرزندان کارمندان و طلاب کلیک کنید.