امکان استفاده رایگان از هتل الزهرای مشهد برای بازنشستگان

امام رضا

بازنشستگان محترم می‌توانند از ابتدای شهریور تا پایان سال با رزرو قبلی از هتل الزهرا علیها‌السلام مشهد به صورت رایگان استفاده کنند.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، دفتر امور بازنشستگان جامعه الزهرا علیها‌السلام با همکاری اداره رفاه و تعاون در راستای تاکید مدیر جامعه مبنی بر حمایت از بازنشستگان، امکان استفاده رایگان از هتل الزهرا (س) مشهد مقدس را برای آنان فراهم کرده است.

بر اساس این گزارش، بازنشستگان محترم می توانند از ابتدای شهریور ماه تا پایان سال 1397 برای استفاده از این هتل و رزو آن به اداره رفاه و تعاون جامعه الزهرا علیها‌السلام مراجعه کنند.

گفتنی است، دفتر امور بازنشستگان جامعه الزهرا علیها‌السلام سال گذشته از سوی مجمع بازنشستگان این موسسه علمی آموزشی راه‌اندازی شد و سه نفر از نمایندگان بازنشستگان با رای آنان برای اداره این دفتر و تصمیم‌گیری در مورد مسائل مختلف و پیگیری مشکلات همکاران سابق انتخاب شدند.