نتایج آزمون ورودی برخط جامعه الزهرا در سطوح 2 و 3 اعلام شد

001

نتایج آزمون ورودی جامعه الزهراعلیهاالسلام در سطوح 2 و 3 و بازپذیری از طریق سامانه سنجش و پذیرش این مرکز علمی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، حجت‌الاسلام والمسلمین اباذر عمرانی فر در گفتگو با واحد خبر با اشاره به مشخص شدن نتایج آزمون ورودی سطوح 2 و 3 و بازپذیری بیان داشت: داوطلبان محترم می توانند برای مشاهده نتیجه آزمون با کد رهگیری ثبت نام به سامانه پذیرش جامعه الزهرا علیهاالسلام به نشانی paziresh.jz.ac.ir مراجعه کنند.

مدیر سنجش و پذیرش جامعه الزهرا علیهاالسلام افزود: در آزمون ورودی سطح 2 و 3 نزدیک به 5 هزار نفر شرکت کرده بودند که حدود دوسوم آنها قبول و برای مصاحبه دعوت شده‌اند.

وی ادامه داد: قبول‌شدگان می بایست پس از مطالعه دفترچه راهنما، از 24 تیرماه با مراجعه به سامانه سنجش و پذیرش برای مصاحبه حضوری ثبت نام و مدارک مورد نیاز را از طریق همین سامانه ارسال کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین عمرانی‌فر خاطرنشان کرد: نتایج آزمون سطح 4 نیز به زودی اعلام و پذیرفته‌شدگان برای مصاحبه علمی دعوت می‌شوند.

گفتنی است؛ آزمون ورودی جامعه الزهرا علیهاالسلام روز 30 خرداد ماه با حضور حدود 5 هزار داوطلب به صورت برخط برای سطح 2 و 3 و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برای سطح 4 به صورت حضوری برگزار شد.