مهارت‌ها را در ایران و جهان منتشر می‌کنیم

آغاز دومین دوره مهارتی فرهنگی جامعه الزهرا (س)

دوره های مهارتی فرهنگی

دومین دوره مهارتی فرهنگی در 7 رشته ویژه طلاب مرکز آموزشی مجازی و غیر حضوری جامعه الزهرا علیهاالسلام آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن برزو در گفتگو با واحد خبر، از شروع برگزاری دومین دوره مهارتی فرهنگی ویژه طلاب مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری جامعه‌الزهرا علیهاسلام خبر داد.

معاون فرهنگی تبلیغی جامعه الزهرا علیهاالسلام گفت: گسترش مهارت‌ها، یعنی گسترش هنر خوب‌تر زندگی کردن بانوی مسلمان، و برگزاری دوره‌های مجازی به معنای انتشار مهارت‌ها به تمامی ایران بدون توجه به فاصله‌های فیزیکی است.

حجت‌الاسلام والمسلمین برزو افزود: این دوره در دوبخش مهارت‌های تحصیلی و مهارت‎های هنری برنامه‌ریزی و از تاریخ 22 خرداد آغاز شده تا بانوان علاوه بر رشد تحصیلی، در زندگی شخصی و خانوادگی، نیز هر روز بهتر از دیروز بدرخشند.

وی تصریح کرد:  همزمان با برگزاری رشته‌های نویسندگی خلاق، word  با رویکرد پایان‌نامه و مقاله‌نویسی، تایپ، مطالعه موثر و خلاقیّت با پارچه ویژه 150 نفر از طلاب مرکز آموزش مجازی، دو دوره office و نازکدوز مقدماتی ویژه طلاب بین‌الملل خوابگاهی در حال برگزاری است.

معاون فرهنگی تبلیغی جامعه الزهرا علیهاالسلام یادآور شد: برنامه‌های تابستانی آموزش‌های مهارتی فرهنگی نیز، به زودی اعلام خواهد شد.

دریافت تصویر خبر