بازدید مدیرکل روابط عمومی و بین‌الملل از آموزشگاه امام رضا علیه‌السلام

بازدید مدیرکل روابط عمومی از آموزشگاه امام رضا

در جریان بازدید مدیرکل روابط عمومی و بین‌الملل از آموزشگاه امام رضا علیه‌السلام مسائل مختلفی از جمله اصلاح و فضاسازی مزار شهدای گمنام، هویت بخشی به آموزشکده‌ها و ساماندهی تابلوهای اعلانات و فضاهای عمومی آموزشکده‌ها مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، حجت‌الاسلام والمسلمین هادی اندیشه، مدیرکل روابط عمومی و بین‌الملل جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها به دعوت اداره هماهنگی مجتمع آموزشی امام رضا علیه‌السلام از این مجتمع بازدید کرد.

در جریان این بازدید مساله اصلاح و فضاسازی مزار شهدای گمنام، هویت بخشی به آموزشکده‌ها، تبلیغ و معرفی زنان جهان اسلام در آموزشکده‌ها، ساماندهی تابلوهای اعلانات، مانیتورهای اطلاع رسانی و فضاسازی راهروها و فضاهای عمومی آموزشکده‌ها مورد بررسی قرار گرفت.

در پایان مقرر شد در جلسات مشترک با حضور مدیران مدارس علمیه و مراکز تخصصی، مدیر اداره هماهنگی مجتمع آموزشی، مدیر کل روابط عمومی و بین‌الملل به میزبانی روابط عمومی، مشکلات، مسائل و طرح های پیشنهادی مطرح و برای آنها تصمیم گیری شود.