سالروز شهادت حضرت حمزه و وفات حضرت عبدالعظیم حسنی علیهماالسلام تسلیت

15 شوال شهادت حضرت حمزه

سالروز شهادت حضرت حمزه بن عبدالمطلب عموی بزرگوار رسول خدا صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم و سالروز وفات حضرت عبدالعظیم حسنی علیهماالسلام تسلیت

به گزارش روابط عمومی، پانزدهم ماه شوّال سال سوم هجری مصادف با شهادت مظلومانه و قهرمانانه حضرت حمزه سیدالشهدا علیه السلام است که این روز را بر پویندگان راه فضیلت تسلیت عرض می نماییم.

حضرت حمزه علیه السلام در کلام امام علی علیه‌السلام

امیرالمؤمنین امام علی علیه‌السلام در طی نامه ای به معاویه می فرمایند: أَلاَ تَرَى غَیْرَ مُخْبِرٍ لَکَ وَ لَکِنْ بِنِعْمَهِ اَللَّهِ أُحَدِّثُ أَنَّ قَوْماً اُسْتُشْهِدُوا فِی سَبِیلِ اَللَّهِ تَعَالَى مِنَ اَلْمُهَاجِرِینَ وَ اَلْأَنْصَارِ وَ لِکُلٍّ فَضْلٌ حَتَّى إِذَا اُسْتُشْهِدَ شَهِیدُنَا قِیلَ سَیِّدُ اَلشُّهَدَاءِ وَ خَصَّهُ رَسُولُ اَللَّهِ(ص) بِسَبْعِینَ تَکْبِیرَةً عِنْدَ صَلاَتِهِ عَلَیْهِ؛ آنچه مى‌‏گویم براى آگاهاندن تو نیست، بلکه براى یادآورى نعمت‏‌هاى خدا مى‌گویم! آیا نمى‏‌بینى جمعى از مهاجر و انصار در راه خدا به شهادت رسیدند و هر کدام داراى فضیلتى بودند، اما آنگاه که شهید ما «حمزه» شربت شهادت نوشید، او را سیدالشهدا خواندند و رسول اکرم صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم در نماز بر پیکر او به جاى پنج تکبیر، هفتاد تکبیر گفت؟!!

و در ادامه فرمودند: أَنَّى یَکُونُ ذلِکَ کَذلِکَ وَ مِنَّا النَّبِیُّ(ص) وَ مِنْکُمُ الْمُکَذِّبُ، وَ مِنَّا أَسَدُاللَّهِ وَ مِنْکُمْ أَسَدُ الْأَحْلافِ، وَ مِنَّا سَیِّدا شَبابِ أَهْلِ الْجَنَّةِ وَ مِنْکُمْ صِبْیَةُ النَّارِ، وَ مِنَّا خَیْرُ نِساءِ الْعالَمِینَ وَ مِنْکُمْ حَمّالَةُ الْحَطَبِ! فِی کَثِیرٍ مِمَّا لَنَا وَ عَلَیْکُمْ؛ شما چگونه با ما برابريد در حالی كه رسول اکرم صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم از ماست، و دروغگوى رسوا [ابوجهل] از شماست. شير خدا [حمزه علیه‌السلام] از ماست، و شیر پیمانها و توطئه ها [ابوسفیان] از شماست. دو سيّد جوانان اهل بهشت [امام حسن علیه‌السلام و امام حسین علیه‌السلام] از ماست و كودكان در آتش افكنده شده [اولاد عقبة ابن ابی معیط] از شماست. بهترين زنان جهان [حضرت فاطمه علیهاالسلام] از ماست و زن هيزم كش دوزخیان [امّ جمیل همسر ابولهب، خواهر ابوسفیان] از شماست و از ما اين همه فضيلت‏ها، و از شما آن همه رسوايى ‏هاست!

نهج البلاغه سید رضی، نامه ۲۸

دریافت تصویر خبر