انتصاب «رئیس اداره حفاظت پرسنلی جامعه الزهرا علیهاالسلام»

انتصاب 114

خانم ربانی به عنوان «رئیس اداره حفاظت پرسنلی جامعه الزهرا علیهاالسلام» منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی، خانم طاهره ربانی طی حکمی از سوی حجت‌الاسلام والمسلمین محمد جواد رحمتی، سرپرست اداره کل صیانت جامعه الزهرا علیهاالسلام به عنوان «رئیس اداره حفاظت پرسنلی» این مؤسسه علمی حوزوی منصوب شد.

در بخشی از این حکم آمده است: «نظر به حسن سابقه و مراتب تعهد و تدیّن جنابعالی، به موجب این حکم شما را به عنوان «رئیس اداره حفاظت پرسنلی جامعه الزهرا علیهاالسلام» منصوب می‌نمایم. با توجه به اهمیت بالای این مسئولیت، امید است با استعانت از خداوند متعال و عنایات امام زمان عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف، با شرح صدر و تلاش مضاعف، موجبات امنیت خاطر و حفظ کرامت همکاران، طلاب، اساتید و توابع این نهاد مقدس را بر اساس شرح وظایف ابلاغی فراهم سازید».