معاون فرهنگی تبلیغی جامعه الزهرا (س) اعلام کرد:

دوره‌های تربیت مبلغ جامعه‌الزهرا(س) به شیوه غیرحضوری برگزار می‌شود

دوره تربیت مبلغ

حجت‌الاسلام والمسلمین برزو از برگزاری دوره‌های تربیت مبلغ به شیوه غیرحضوری تا پایان اسفند خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن برزو، روز سه شنبه در گفتگو با واحد خبر به آغاز دوره‌های تربیت مبلغ به صورت غیرحضوری اشاره کرد و اظهار داشت: این طرح به همت اداره امور مبلغان ویژه طلاب و مبلغان برگزار می‌شود.

معاون فرهنگی تبلیغی جامعه الزهرا علیهاالسلام افزود: با توجه به تعطیلی مراکز آموزشی به منظور رعایت نکات بهداشتی و حفظ سلامت، همه کلاس‌های تربیت مبلغ برای طلاب در حال تحصیل و فارغ التحصیلان تا پایان اسفند ماه به صورت مجازی و غیرحضوری برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین برزو همچنین تصریح کرد: برای هر یک از اساتید این دوره، یک گروه در پیام رسان داخلی ایتا تشکیل شده و فایل‌های تدریس اساتید درگروه بارگذاری می‌شود تا در اختیار تمام طلاب و مبلغان هر کلاس قرار گیرد.

وی اضافه کرد: همچنین اعضای هر کلاس، فعالیت‌های کلاسی خود را در گروه به استاد ارائه داده و سؤالات و اشکالات ایشان نیز توسط استاد پاسخ داده می‌شود.

معاون فرهنگی تبلیغی جامعه الزهرا علیهاالسلام یادآور شد: طلاب و مبلغان گرامی می‌توانند در صورت بروز مشکل با شماره تلفن 32112431 تماس بگیرند.

دریافت تصویر خبر