ارائه گزارش عملکرد تبلیغ ویژه مبلغان ماه مبارک رمضان

مبلغان ماه مبارک رمضان

مبلغان ماه مبارک رمضان جهت ساماندهی امر تبلیغ، فرم گزارش عملکرد تبلیغ، تأییدیه حکم تبلیغی و فاکتور جوایز را به معاونت فرهنگی تبلیغی ارائه دهند.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسین تهرانی روز شنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: در ماه مبارک رمضان، بیش از هزار مبلغ از سوی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) برای امر تبلیغ به مناطق مختلف کشور اعزام شدند.

معاون فرهنگی تبلیغی اظهار داشت: مبلغان جهت ساماندهی امر تبلیغ لازم است فرم گزارش عملکرد تبلیغ ماه مبارک رمضان، تأییدیه حکم تبلیغی و فاکتور جوایز خود را تا 10 تیرماه به آدرس پست الکترونیک به نشانی mobaleghin@jz.ac.ir ارسال کنند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین تهرانی تصریح کرد: مبلغان ماه مبارک رمضان همچنین می‌توانند مدارک خود را به شماره فکس 32925110 ارسال کنند.

دریافت فرم گزارش عملکرد مبلغ (فایل پی‌دی‌اف)