برگزاری ویژه‌برنامه‌های دهه فجر و گرامیداشت شهید سردارسلیمانی در مهدکودک شکوفه‌های بهار

مهدکودک-تجلیل از نویسنده کوچک 3

ویژه‌برنامه‌های متعدد و متنوع به مناسبت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و چهلمین روز شهادت قاسم سلیمانی در مهدکودک شکوفه‌های بهار برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، همزمان با ایام الله دهه مبارک و به مناسبت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی چهلمین روز شهادت سردار سلیمانی ویژه‌برنامه‌های متنوعی در مهدکودک شکوفه‌های بهار جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.

این برنامه ها به منظور آشنایی کودکان با وقایع تاریخی پیروزی انقلاب اسلامی، حفظ اتحاد و همدلی، نقش اقتدار و همبستگی و الگوگیری کودکان از سیره شهید قاسم سلیمانی اجرا شد.

در این مراسم، کودکان با اجرای برنامه‌های شاد و متنوع از جمله تلاوت قرآن کریم، داستان‌های مذهبی کودکانه، همخوانی سرود ملی و  دکلمه انقلاب در جشن پیروی انقلاب شرکت کردند.

در بخشی از این مراسم کودکان گروه آمادگی در «جشن بادبادک‌ها» شرکت کردند و لحظات شاد و مفرحی را گذراندند.

در پایان مراسم، برگزیدگان مسابقه نویسنده کوچک 2 مورد تجلیل قرار گرفتند.