مراسم تکریم طلاب خانواده شهید در جامعه الزهرا (س)

تکریم طلاب خانواده شهدا

مراسم تکریم طلاب خانواده شاهد با حضور طلاب ایرانی و بین الملل خانواده‌های معظم شهدا روز شنبه 20 بهمن برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، مراسم تکریم طلاب خانواده شاهد از سوی اداره رفاه و سلامت طلاب و با همکاری و مشارکت اداره کل امور فرهنگی برگزار می‌شود.

در این مراسم که همزمان با سالروز وفات حضرت ام البنین علیهاالسلام و روز تکریم مادران و همسران شهدا و در ایام الله دهه مبارک فجر برگزار می‌شود، طلاب ایرانی و بین الملل خانواده‌های شاهد حضور دارند.

هر سال، جمعی از مسئولان جامعه الزهرا علیهاالسلام روز تکریم مادران و همسران شهدا با خانواده‌های شهدا دیدار می‌کردند، امسال جامعه الزهرا علیهاالسلام میزبان طلاب خانواده شهدا  خواهد بود.

این مراسم روز شنبه ۱۹ بهمن ساعت ۱۰ در سالن جلسات طبقه چهارم ساختمان شهید بهشتی برگزار می‌شود.