جذب قاضی از بین طلاب خواهر

قوه قضاییه

قوه قضائیه از بین طلاب واجد شرایط برادر و خواهر از طریق آزمون ورودی ثبت نام به عمل می‌آورد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، قوه قضائیه همه ساله از بین طلاب واجد شرایط برادر و خواهر سراسر کشور داوطلبان منصب قضاوت را از طریق آزمون اختصاصی جذب می‌کند.

داشتن سن حداقل ۲۲ سال و حداکثر ۴۰ سال تمام در روز ثبت نام و عدم اعتیاد به دخانیات و نداشتن سابقه محکومیت کیفری مؤثر از شرایط ثبت نام در این آزمون است.

داشتن سطح دو عمومی با گرایش فقه و اصول از حوزه‌های مورد تأیید شورای عالی حوزه‌های علمیه و سطح دو تخصصی با گرایش حقوق و قضای اسلامی از حوزه‌های مورد تأیید شورای عالی حوزه‌های علمیه از شرایط تحصیلی داوطلبان اعلام شده است.

دارندگان مدارک سفیران هدایت و مدارک استخدامی حوزوی نمی‌توانند در این آزمون شرکت کنند. همچنین ارائه برگه ارزیابی به جای مدرک علمی سطح ۲ قابل قبول نخواهد بود.

ثبت نام سه ماهه اول سال 97 انجام خواهد شد و آزمون در شهر مقدس قم انجام می‌شود.

خاطر نشان می شود، جذب عمومی در دو مرحله آزمون تشریحی و مصاحبه علمی انجام می شود و طلاب و فضلای حوزه می توانند برای اطلاع بیشتر به سایت معاونت منابع انسانی قوه قضاییه به نشانی www.qazahrm.ir مراجعه کنند.