دفتر نمایندگی بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی برگزار می کند:

نشست علمی نقد و رونمایی

نشست علمی «نقد و رونمایی کتاب پارادایم جمال یوسف(ع) در تفسیر قرآن از انگاره تا گفتمان» در قم برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، نشست علمی «نقد و رونمایی کتاب پارادایم جمال یوسف(ع) در تفسیر قرآن از انگاره تا گفتمان» به همت دفتر نمایندگی بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی برگزار می‌شود.

در این نشست، حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر علی راد، دانشیار دانشگاه تهران و مؤلف کتاب به عنوان ارائه دهنده حضور دارد و ناقدان این نشست، حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر فتح الله نجارزادگان، استاد دانشگاه تهران و حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر سید محمود طیب حسینی، دانشیار پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در دفتر بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی هستند.

این نشست روز چهارشنبه 16 بهمن ساعت ۱۰ تا 11:30 در صفائیه، دفتر بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی  علیهاالسلام، سالن شیخ طوسی تشکیل می‌شود.

در این نشست برای شرکت کنندگان، گواهی حضور صادر می‌شود.