معاون فرهنگی تبلیغی جامعه الزهرا (س) خبر داد:

انتشار ره توشه تبلیغی مبلغان جامعه الزهرا (س)

ره توشه مبلغان

ره توشه تبلیغی مبلغان جامعه الزهرا علیهاالسلام شامل مباحث نماز، آرامش معنوی، تربیت فرزند از نظر اسلام، روش‌های درمان غیبت و حسد، برخی احکام شرعی، خانواده و نیازهای اساسی آن، خانواده از منظر حضرت زهرا علیهاالسلام، شیوه‌های فرزندپروری از نظر اسلام، ویژگی‌های خانواده موفق از نظر قرآن، مشاوره و غیره تدوین و منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین حسن برزو روز سه‌شنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد:  ره توشه مورد نیاز مبلغان از سوی معاونت فرهنگی تبلیغی جامعه الزهرا علیهاالسلام منتشر شد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین برزو یادآور شد: مبلغان جامعه الزهرا علیهاالسلام می‌توانند محتواهای آماده شده در قالب پی‌دی‌اف و اسلاید را از سامانه شمیم به نشانی https://shamim.jz.ac.ir و با ورود به صفحه شخصی از قسمت ره توشه دریافت کنند.

معاون فرهنگی تبلیغی جامعه الزهرا علیهاالسلام تصریح کرد: بسته‌های محتوایی آماده شده شامل مباحث نماز و دعوت به آن، آرامش معنوی، تربیت فرزند از نظر اسلام، روش‌های درمان غیبت و حسد، برخی احکام شرعی، خانواده و نیازهای اساسی آن، خانواده از منظر حضرت زهرا علیهاالسلام، شیوه‌های فرزندپروری از نظر اسلام، ویژگی‌های خانواده موفق از نظر قرآن، مشاوره و غیره  هستند.