برگزاری دوره مهارت‌های همسر داری ویژه طلاب خوابگاهی

جامعه الزهرا

مدیر کل امور تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام از برگزاری دوره «مهارت‌های همسرداری» ویژه طلاب متأهل خوابگاهی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، خانم طباطبایی روز سه شنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: دوره آموزشی «مهارت‌های همسرداری» ویژه طلاب متأهل خوابگاه جامعه الزهرا علیهاالسلام روزهای سه شنبه هرهفته ساعت 18 تا 20 در خوابگاه حضرت خدیجه علیهاالسلام برگزار می‌شود.

مدیر کل امور تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام افزود: این دوره آموزشی از 5 آذر آغاز شده است و تا پایان ترم تحصیلی به صورت هفتگی ادامه دارد.

طباطبایی با بیان اینکه 25 نفر از طلاب معقوده خوابگاهی در این دوره ثبت نام کردند، گفت: این دوره آموزشی با حضور سرکار خانم زهرا داروغه، استاد جامعه الزهرا علیهاالسلام در حال برگزاری است.

وی تصریح کرد: این دوره با هدف افزایش بعد شناختی و  نیز مهارت‌افزایی طلاب معقوده خوابگاهی در زمینه مهارت‌های همسرداری به عنوان یکی از مهمترین وظایف و رسالت بانوان طلبه  در حفظ و تحکیم خانواده تشکیل می‌شود.