مهلت ثبت نام تکمیل ظرفیت دومین دوره تربیت مدرس تا 17 آذر تمدید شد

تربیت مدرس

مهلت ثبت نام تکمیل ظرفیت دومین دوره تربیت مدرس ویژه فارغ التحصیلان ایرانی و غیرایرانی با حداقل مدرک تحصیلی سطح سه تا 17 آذر تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، حجت‌الاسلام ‌والمسلمین مهدی رسولی‌نیا روز یکشنبه در گفتگو با واحد خبر، اظهار داشت: بنا به درخواست طلاب، مهلت ثبت نام تکمیل ظرفیت دومین دوره تربیت مدرس تا روز یکشنبه 17 آذر تمدید شد.

مدیر اداره امور اساتید جامعه الزهرا علیهاالسلام گفت: این دوره با هدف کشف و شناسایی افراد مستعد، تربیت و توانمندسازی آنان جهت تدریس در موضوعات علمی مختلف، طراحی و برنامه‌ریزی شده است و تا جامعه الزهرا علیهاالسلام و دیگر مراکز آموزشی خواهران از مدرسان توانمند خانم و آشنا به روش‌های نوین آموزشی بهره‌مند شوند.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین رسولی نیا تصریح کرد: در این دوره که از سوی معاونت آموزشی تربیتی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود، طلاب فارغ‌التحصیل ایرانی و غیرایرانی با حداقل مدرک تحصیلی سطح سه می‌توانند ثبت نام کنند.

وی یادآور شد: بانوان طلبه جهت کسب اطلاعات بیشتر از جزئیات دوره و شرایط ثبت‌نام حتما دفترچه راهنمای فراخوان ثبت نام دوره تربیت مدرس را دریافت و پس از مطالعه ثبت‌نام کنند.

مدیر اداره امور اساتید جامعه الزهرا علیهاالسلام بیان داشت: متقاضیان برای ثبت‌نام، به سامانه پذیرش تربیت مدرس به نشانی https://teacher.jz.ac.ir  مراجعه کنند.

جهت مطالعه دفترچه راهنمای ثبت نام تکمیل ظرفیت دوره تربیت مدرس این پیوند را فعال کنید.