از سوی اداره امور تربیتی جامعه الزهرا (س)؛

کارگاه «اخلاق تربیتی و اخلاق مربی‌گری» ویژه اساتید همیار تربیتی برگزار شد

حسینخانی

کارگاه با موضوع «اخلاق تربیتی و اخلاق مربی‌گری» ویژه جمعی از اساتید همیار تربیتی با سخنرانی استاد حسینخانی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، دومین دوره آموزشی وکارگاهی ضمن خدمت اساتید همیار تربیتی جدید با حضور اساتید همیار تربیتی از سوی اداره امور تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام در آموزشگاه امام رضا علیه‌السلام برگزار شد.

این کارگاه با موضوع «اخلاق تربیتی و اخلاق مربی‌گری» در راستای اجرای طرح اساتید همیار تربیتی و به منظور ارائه محتوای علمی – تخصصی و مهارت افزایی در زمینه تربیتی تشکیل شد.

در این کارگاه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسینخانی به تبیین مباحث مقدماتی پیرامون اهمیت جایگاه مربی و اخلاق مربی پرداخت و مفاهیم و کلیات اخلاق تربیت را تبیین کرد.

استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به تعریف اخلاق تربیت گفت: منظور از اخلاق تربیت، آن دسته از آموزه‌های اخلاقی است که باید مربی در فرآیند تربیت رعایت کند.

حجت‌الاسلام ‌والمسلمین حسینخانی در ادامه با اشاره به ویژگی‌های اخلاق مربی به تبیین ویژگی مهم «اخلاص» و شیوه‌ها و راه‌های «ارتباط مؤثر» پرداخت.

وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب مدظله‌العالی تصریح کرد: اخلاص یعنی این که انسان، کار را برای خدا و به عشق انجام وظیفه، انجام دهد.

استاد حوزه و دانشگاه در ادامه آثار اخلاص، نشانه‌های اخلاص و راهکارهای تقویت اخلاص را برشمرد.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین حسینخانی دومین ویژگی مهم برای مربی را « توانایی برقراری ارتباط موثر» دانست و عوامل برقراری ارتباط مؤثر را تبیین کرد.

وی در پایان به سؤالات اساتید پیرامون «اخلاق تربیت» پاسخ داد.

پس از برگزاری کارگاه، نماز مغرب و عشاء به امامت حجت الاسلام و المسلمین حسینخانی برگزار شد.